Barnebøker

Bilde
Barna på sommerøya

Forfatter: Hilde Tangen

Tegninger: Vibeke Svenningsen

Pris: 175,-

Les mer!
Bilde
Jul i lilleskogen

Forfatter: Hilde Tangen

Tegninger: Vibeke Svenningsen

Pris: 195,-

Les mer!

Bilde

Tore M. Halvorsen

Tore Monstad Halvorsen er 39 år og dette er hans første kriminalroman. Han arbeider i dag som Senior prosjektleder i IT-bransjen. Han er i tillegg utdannet politimann med flere års erfaring fra Oslo politidistrikt innen ulike avdelinger.

Konspirasjonen - ny krimbok

Marita Abrahamsen, en kriminaljournalist fra VG, blir sendt opp til Svalbard for å dekke et drap på en forretningsmann. Hun forstår imidlertid at det på ingen måte er en vanlig drapssak, og at Politiets sikkerhetstjeneste er involvert.

Hun knytter etter hvert bånd til en polititjenestemann fra PST, og etter hvert som de kommer nærmere sannheten forstår de at noe forferdelig er under planlegging. Spørsmålet er når og på hvilken måte de skal klare å unngå at katastrofen blir et faktum. Og ikke minst komme levende fra det.

Utdrag av Anmelderkommentarer:

Det politifaglige plottet er godt uttenkt. Boken er både farstfylt og dramtisk.

Aftenposten

Krimdebutant Tore M Halvorsen har med sin bok ”Konspirasjonen” levert en forrykende sidevender. Juvelene i hans skrivebagasje er en flott intrige, stor sakkunnskap, gode actionbeskrivelser og fin fremdrift.

VG

Denne boken kan virkelig anbefales! Den er godt skrevet og handlingen griper tak i deg fra første side. Og ikke minst gleder det meg, som selv er polititjenestemann at forfatteren har klart å kombinere intens spenning og realisme på en glimrende måte.

Tidligere ansatt i Politiets sikkerhetstjeneste

KOLOFON FORLAG

Nedre Slottsgt. 5,
0157 Oslo
Faks: 22 82 51 01
Tlf: 22 82 51 00
Epost: post@kolofon.com
www.kolofon.com

Boken kan bestilles på følgende steder:

Gjennom alle landets bokhandlere.
post@kolofon.com
www.tinea.no

Pris kr 150,- pluss porto.

Utgavene signeres hvis ønskelig